Novosti s našeg bloga

Dalekozori i noćni vid

Ovdje ćete pronaći binokularni dalekozore i monokularni dalekozore koji će vam pomoći u orijentaciji danju, a posebno noću. Nudi vid u boji tijekom dana, crno-bijeli u noćnom načinu rada. Možete povećavati i smanjivati kako želite. Ovakvi uređaji pogodni su za brojne aktivnosti na otvorenom (ribolov, lov, planinarenje, vožnja čamcem, kampiranje u divljini, promatranje prirode), ali i za traženje traženih osoba.

Što zapravo znači noćni vid? Takav uređaj u mraku koristi zaostalu svjetlost i pojačava je kako bi bila vidljivija ljudskom oku. Ako još ima malo preostalog svjetla, koriste se vidljiva i nevidljiva svjetla - 850nm ili 940nm. Što je veći broj valne duljine, naknadni sjaj je manje vidljiv.

Prilikom odabira uvijek se fokusirajte na broj baterija o kojem ovisi trajanje uređaja. Nadalje, maksimalna veličina umetnute SD kartice, zumiranje, kvaliteta fotografija i videa te otpornost na vodu.

Tu je 1 proizvod.

Prikazuje 1-1 od 1 proizvoda

Aktivni filteri

Dalekozor s noćnim vidom Bentech ZSNV650

Monokularni dvogled za noćno gledanje sastavljen je od visokokvalitetne elektronike i LS-650 optike. Dalekozor ima do pet puta povećanje od 5x i povećanje do 6x. Domet...

Standardna cijena 198,90 € Cijena 179,90 €
There are not enough products in stock
Dostupno: Nema na skladištu
  • -19,00 €