Novosti s našeg bloga

PITANJA U SVEZI NARUDŽBE

Kako dugo traje dostava robe?

Naručenu robu isporučujemo do 24 sata od zaprimanja plaćanja proizvoda ili narudžbe robe pouzećem. Iznimka su proizvodi koji trenutno nisu na skladištu - pored tih proizvoda zabilježena je dostupnost.

Kako mogu platiti za robu?

- Robu možete platiti u gotovini prilikom naručivanja pouzećem
- Kreditnom karticom online
- Bankovnom transakcijom

Kako se rješava reklamacíja?

Na sve naše proizvode pružamo standardno jamstvo od 24 mjeseca. U većini slučajeva reklamacije rješavamo do jednog tjedna. Ukoliko s naším proizvodom niste zadovoljni, molimo vas da se najprije obratite na e-mail adrese: info@lovacka-kamera.hr

PITANJA U SVEZI PROIZVODA

Prema kojim kriterijima birati lovačku kameru?

Prvenstveno se usredotočite na svrhu uporabe. Ukoliko imate trgovinu te ju neprekidno želite imati pod nadzorom, odaberite kameru sa brzim GSM modulom. Ako ste ljubitelj prirode i žudite po neobičnim snimkama, uzmite uređaj sa kvalitetnim slikama visoke rezolucije. Naše osoblje sa zadovoljstvom će vas savjetovati.

Kako maskirati lovačku kameru?

Vrlo puno ovisi o okruženju u kojem će se kamera nalaziti. Posebice je dobro nikome ne pričati da ste kupili lovačku kameru. Uređaj nikada nemojte postavljati na nivou očiju odraslog čovjeka, uvijek ju stavite na visinu otprilike 2 metra. U prirodnim uvjetima pokušajte kameru sakriti lišćem i grančicama, ali tako da ne ometaju hvatanje kretanja. U trgovini kameru maskirajte drugim predmetima, ili kupite vidljivu maketu, zahvaljujući njoj vaša će kamera biti više sigurna.

Koliko dugo izdrži baterija?

Sve ovisi o vrsti baterija koje koristite i na koji broj baterija kamera funkcionira. Za većinu uređaja dovoljne su četiri baterije, stoga ukoliko želite povećati izdržljivost i ako je to moguće, u kameru stavite više komada baterija (8 - 12 kom). Sa 12 kom baterija kamera može izdržati i biti funkcionalna čak 1 godinu.

Ispred objektiva se pojavljuje crveni kružić, da li se radi o kvaru?

Ne. To je IR ekran koji će se nakon stavljanja baterija automatski podesiti.

Kamera se nakon uključenja zaslona odmah isključi.

Provjerite da li je u uređaj stavljena SD kartica. Većina lovačkih kamera bez nje ne radi, barem će se na trenutak upaliti.

Lovačka kamera slika samo tijekom dana.

Provjerite baterije u kameri, najvjerojatnije su prazne. Tijekom dana lovačka kamera ima manju potrošnju energije, za noćno snimanje baterija vjerojatno nije dovoljno jaka.

Lovačka kamera noću smanjuje videa, zašto?

Krivac ponovno mogu biti prazne baterije koje noćno snimanje više ne mogu savladati.

Postavio/la sam slanje MMS-a, ali nikakve mi ne dolaze.

Provjerite jeste li kod SIM kartice u kameri isključili funkciju PIN, eventualno još jednom prođite kroz cijele postavke. Kod novih SIM kartica njihovo aktiviranje od strane operatora obično traje čak 24 sata. Ako SIM karticu imate već dulje vrijeme, provjerite da li stalno ima dovoljno pretplate.

MMS mi iz lovačke kamere dolaze neredovito, nedostaju slike.

Problem je vjerojatno u lošem ili promjenjivom signalu. Pokušajte kameru premjestiti na mjesto sa boljim signalom, u slučaju potrebne potražite drugog operatora.

S bilo kojim drugim pitanjem vrlo rado ćemo Vam pomoći putem e-maila info@lovacka-kamera.hr.